După verificarea datelor introduse de Dvs., sistemul vă va genera automat o cheie de acces criptată care vă va fi transmisă pe e-mail-ul din formularul de mai jos. Cheia va fi folosită pentru conectarea securizată la sistem si este valabilă pe o perioadă de un an de la data eliberarii. In cazul pierderii sau distrugerii cheii, veti putea obtine o nouă cheie de acces solicitand-o agentiei ARR pe raza careia sunteti înregistrati.

Tariful pentru eliberarea cheii de acces este de 41 lei pentru un an şi se achită în contul Agenţiei ARR teritoriale unde se află sediul societăţii - cu menţiunea - tarif de consultanţă şi actualizare de date. Plata se face din contul societăţii pentru care se cere cheia cu evidenţierea denumirii şi CUI-ului societăţii.

Dovada plăţii se transmite prin fax, e-mail, poştă la agenţia teritorială cu menţiunea activare cheie acces pentru aplicaţia licentierearr.ro.

Datele de contact, respectiv conturile bancare ale Agenţiilor teritoriale, se regăsesc în pagina www.arr.ro. Pe harta României se dă click pe judeţul dorit pentru accesarea acestor informaţii.


Cod Fiscal (asa cum este trecut in licenta de transport)

Atentie! Este obligatorie completarea tuturor campurilor de mai sus cu toate datele solicitate. Eventualele omisiuni sau date incorecte de identificare nu vor permite eliberarea cheii de acces.